Korting bij de zonnestudio in Ede

Ben jij ook zo’n zonliefhebber? We know the feeling! Maar wat is er nu fijner dan het hele jaar door kunnen genieten van een relax momentje én een kleurtje, tegen een gereduceerd tarief? Wij houden van korting, en jij vast ook. Bij onze zonnestudio in Ede heb je vaak de gelegenheid van korting te profiteren en daar vertellen we je graag meer over.

zonnestudio in Ede

Hoe krijg je korting voor de zonnestudio in Ede?

Iedereen kan korting krijgen in de zonnestudio in Ede. Je moet het alleen wel slim spelen natuurlijk. Sommige mensen houden dag in, dag uit websites in de gaten om te zien wanneer er korting voor de zonnestudio voorbij komt. Bij Relax Tanning hoef je niet zoveel moeite te doen. Wij hebben namelijk regelmatig kortingsacties voor onze zonnestudio in Ede! Hier doen we niet geheimzinnig over. We vertellen het je graag, op onze social media kanalen, in de zonnestudio en op de website. De kortingsacties variëren van een verlaagd tarief voor de suncards tot 50% korting op de volgende zonbezoek als je een nieuw lid aanbrengt tijdens onze Tell a Friend actie periode. Iedereen komt in aanmerking voor de korting in onze zonnestudio in Ede, ook nieuwe leden dus!

Korting via social media

Wil jij er als eerste bij zijn, wanneer er weer een mooie kortingsactie online komt? Volg ons dan via social. Wij hebben een drukbezochte Facebook en een Instagram account dat steeds meer leven in de brouwerij brengt. Bovendien kun je via onze social kanalen ook op een andere manier aan korting komen: door onze winacties natuurlijk! Relax Tanning houdt van genieten en plezier maken, dus dat gunnen wij jou ook. We geven regelmatig mooie (full size) zonnecosmetica weg, of een zontegoed van maar liefst €50,- bijvoorbeeld. Doe jij ook mee met de winacties? Zorg er dan altijd voor dat je ons op Facebook en Instagram volgt, dan maak je de meeste kans.

Meer informatie over de zonnestudio in Ede

Ben jij nu benieuwd hoe het er verder aan toe gaat in onze zonnestudio in Ede? Kom dan gewoon eens langs! Je vindt de zonnestudio aan de Telefoonweg 64A in Ede. Telefonisch is Relax Tanning te bereiken op 0318 – 610 410 en ook via social media kun je al je vragen stellen. Wordt dit jouw eerste bezoek aan een zonnestudio? Bekijk dan ons artikel over hoe een bezoek aan de zonnestudio verloopt!

Enable Notifications OK No thanks